Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg i gang

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg i gang

tmac

Data

Vi leverer tjenester og konsultasjon på datamaskiner og utsyr samt innkjøp.

 

Med kunnskap og kompetanse innen Apple og Microsoft`s systemer ønsker vi å gi din bedrift fleksible løsninger.

 

Vi tilbyr utleie av "IT avdeling/support" så bedriften unngår ekstra kostnader med å ansette egne IT personell på heltid.

transmission-169

Nettverk

Få fart på nettverket og ikke la det være flaskehalsen i din bedrift. Vi leverer profesjonelle nettverksprodukter og tjenester med høy driftsikkerhet. Med produkter av industriell standard og med drifts muligheter i krevende miljøer leverer vi utstyr med høy kvalitet og stabilitet.

 

Med produkter laget for 24/7 med konstant belastning takler utstyret vi leverer krevende oppgaver som for eksempel et IP basert ITV system. Vi leverer ITV systemer som kombinerer styrken fra kraftige nettverksprodukter og IP basert ITV med kameraer som leverer sylskarpe bilder i HD kvalitet.

 

Vi kan tilby andre tjenester innen nettverk og vi kan bistå også der kunden har eget utstyr eller utsyr som ikke er levert av oss.

 

Kombiner gjerne ITV med et skikkelig nettverk og få dette levert som en pakke.

wifi

WIFI

Vi har gode produkter og løsninger som vi kan sette opp for å få et fungerende og stabilt trådløst nettverk. Vi leverer produkter som fungerer, både for inne og utemiljø.

 

Produktene kan leveres med PoE (Power over Ethernet) som gjør installasjonen enklere og gir gode plasseringsmuligheter. Med kun en nettverkskabel driftes våre rutere og aksesspunkt med strøm og data.

 

Vi utfører også tjenester på annet utstyr og har også gode løsninger for blant annet systemer for private kunder med fiber.

 

Les mer om trådløst nettverk her.

Mange har fått fiber hjem eller til sin bedrift, men opplever ikke hastigheten de betaler for. Ikke la ditt trådløse nettverk begrense hastigheten.

 

Les mer om dette her.

Finansiering

Finansiering

Vi kan tilby finansiering eller leie med 0,- kr i egenkapital.

 

Ved finansiering kan hele jobben dekkes og det er ingen innskudd eller store engangssummer.

 

Med vår finansieringsløsning er forsikring inkludert.

t-monitor
tmobil

Mobil

Mobiltelefonen er blitt et viktig del av våre liv, men også et kraftig verktøy for bedriften og de ansatte.

 

Vi kan sette opp løsninger og komme med råd og veiledning for at bedriftens mobiltelefoner er en effektiv del av hverdagen og et godt verktøy.

ifs_segment_1410x1050

Domene og web

Din digitale identitet og adresse ut i verden. Vi kan være behjelpelig med å sette opp web hotell og domener. Vi har avtale med leverandører som gir god å stabil web hosting. Vi eier en rekke domener og flere av våre domener er til salgs eller ledig for leie. Ønsker du en avtale sender du oss en henvendelse så tar vi kontakt for videre behandling.

 

Vi kan sette opp en nettside for din bedrift. Vi tilbyr også flere tjenester innen webdesign og funksjon. Vi kan klargjøre oppsett for blant annet løsninger som WordPress slik at du eller din bedrift kan bygge videre. I dagens digitale alder er internett ofte en selvfølge. La oss hjelpe deg inn i fremtiden.

Kontakt oss

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud eller befaring. Spør oss samtidig om finansiering og leie.

it
ns4702-24p-4s-4x